Τρίτη 31 Μαΐου 2016

"Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά του Κόσμου"

"Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά του Κόσμου"
Το "ΚΙΝΗΤΡΟΝ" - Δράσεις Πολιτισμού & Αλληλεγγύης νοιώθει ευγνωμοσύνη που η αγκαλιά σας άνοιξε πάλι για τα Παιδιά του Κόσμου και θέλει να σας ευχαριστήσει για την ζεστασιά της παρουσίας σας.
Να πεί "ευχαριστώ" στην Οικοτεχνία Δελατόλα (απ' το ντουλάπι της γιαγιάς) που συνεχώς φροντίζει να μας εφοδιάζει με προιόντα που διοχετεύονται σε ευπαθείς ομάδες.
Να εκφράσει ικανοποίηση που για μια ακόμη φορά Μέλη & Εθελοντές μας στήριξαν αυτήν την δράση της παρουσίασης του βιβλίου-cd "Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά του Κόσμου" σε μουσική Χρήστου Γιαννόπουλου στο Θέατρο Άλσους "Δημ.Κιντής" την Δευτέρα 30 Μαίου 2016.
Να ευχαριστήσει τους ηθοποιούς Βαγγέλη Βαροτσάκη, Μαρία Ζήση & Δέσποινα Βαροτσάκη που έπαιξαν για τα Παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ σε θεατρικό αναλόγιο με ποιήματα των Μπ. Μπρεχτ & Νίκου Καραβέλου και κείμενο της Ελένης Ασημακοπούλου.
Η μεγάλη ποσότητα τροφίμων θα παραδοθεί στην Κιβωτό του Κόσμου.
Τά φάρμακα θα παραδοθούν στον Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηλιούπολης.
Σας ευχαριστούμε 
Το "ΚΙΝΗΤΡΟΝ" που εχει σαν στόχο να προσφέρει κίνητρα για το καλό όλων μας, διαθέτει τις παραγωγές του όπου υπάρχει ανάγκη, με ελεύθερη είσοδο, για να στηριχθούν δράσεις που "δείχνουν" Πολιτισμό & Αλληλεγγύη γιατί "Ειναι το κίνητρο μόνο που δίνει χαρακτήρα στις πράξεις των ανθρώπων"!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου