Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Συνάντηση με δημοσιογράφους και αναγνώστες της γερμανικής εφημερίδας ΤΑΖ

Η «ΤΑΖ» είναι μια αυτοδιαχειριζόμενη εφημερίδα του Βερολίνου . Πριν από λίγα χρόνια εμπνεύστηκε ένα διαφορετικό ταξίδι για τους αναγνώστες της: Να βλέπουν τις πόλεις μέσα από τα μάτια του δημοσιογράφου ανταποκριτή της εφημερίδας στην εκάστοτε πόλη.
Ο Τόμας Χάρτμαν είναι παλιός δημοσιογράφος της εφημερίδας λέει γι’ αυτήν την πρωτοβουλία : «Είμαστε επισκέπτες που θέλουν να γνωρίσουν την Αθήνα της αλληλεγγύης σ’ ένα πολιτιστικό ταξίδι».
...........
Έτσι λοιπόν το «ΚΙΝΗΤΡΟΝ» - Δράσεις Πολιτισμού & Αλληλεγγύης ήταν η τρίτη φορά που επιλέχτηκε για να παρουσιάσει τις δράσεις του.
Στον φιλόξενο χώρο του "Ηλίου Πόλις - ανθρώπινη πόλη" συναντηθήκαμε σήμερα (17-4-2016) με δημοσιογράφους και αναγνώστες της εφημερίδας. Τους παρουσιάσαμε τις δράσεις μας. Τις γνώριζαν ήδη! Μας άκουσαν με ενδιαφέρον και θαύμασαν τις δραστηριότητες που παρουσιάσαμε μέσα από το αρχειακό μας φωτογραφικό υλικό.
Τραγουδήσαμε, απαντήσαμε στις ερωτήσεις τους, τους φιλέξαμε, υπέγραψαν στο Ψήφισμα για την Ειρήνη του "ΚΙΝΗΤΡΟΝ" και φωτογραφηθήκαμε εις ανάμνησιν. Ήταν ζεστό απόγευμα!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ροδοθέα Σεραλίδου που μας βοήθησε στην μετάφραση αλλά και για την διοργάνωση της συνάντησης.
Να είστε κοντά μας!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου