Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ "ΚΙΝΗΤΡΟΝ" στο IMPACT HUB

Η «ΤΑΖ» είναι μια αυτοδιαχειριζόμενη εφημερίδα του Βερολίνου . Πριν από λίγα χρόνια εμπνεύστηκε ένα διαφορετικό ταξίδι για τους αναγνώστες της: Να βλέπουν τις πόλεις μέσα από τα μάτια του δημοσιογράφου ανταποκριτή της εφημερίδας στην εκάστοτε πόλη.
Ο Τόμας Χάρτμαν είναι παλιός δημοσιογράφος της εφημερίδας λέει γι’ αυτήν την πρωτοβουλία : «Είμαστε επισκέπτες που θέλουν να γνωρίσουν την Αθήνα της αλληλεγγύης σ’ ένα πολιτιστικό ταξίδι».
...........
Έτσι λοιπόν το «ΚΙΝΗΤΡΟΝ» - Δράσεις Πολιτισμού & Αλληλεγγύης ήταν η δεύτερη φορά που επιλέχτηκε για να παρουσιάσει τις δράσεις του.
Στον φιλόξενο χώρο του Impact Hub συναντηθήκαμε χθές (22/10/2015) με δημοσιογράφους και αναγνώστες της εφημερίδας. Τους παρουσιάσαμε τις δράσεις μας. Τις γνώριζαν ήδη! Μας άκουσαν με ενδιαφέρον και θαύμασαν τις δραστηριότητες που παρουσιάσαμε μέσα από το αρχειακό μας φωτογραφικό υλικό. Ήταν μια ζεστή βραδιά!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Βασίλη που μας βοήθησε στην μετάφραση αλλά κυρίως επειδή με τόση προθυμία εντάχθηκε στο δίκτυο των εθελοντών μας.












Να είστε κοντά μας!

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

"ΠΑΡΟΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

 Το "ΚΙΝΗΤΡΟΝ" συμμετέχει και θα είναι στην Κεντρική Πλατεία της Ηλιούπολης αύριο 11 Οκτωβρίου 2015 απο τις 6 το απόγευμα για μισή ώρα, ίσως και περισσότερο. Αγαπάμε να σας συναντούμε και η παύση του πολέμου σε κάθε γωνιά της γής είναι ένα ισχυρό κίνητρο! Ελάτε να κρατήσουμε στα χέρια μας την ελπίδα ότι η κραυγή αυτή θα ακουστεί!

 

 

 

Στην ανθρωπότητα : Να δώσουν ηχηρό το παρόν για την παύση του πολέμου σε κάθε γωνιά στη γή

Αυτό το ψήφισμα αναμένει έγκριση από το Avaaz: Ψηφίσματα Πολιτών
Στην ανθρωπότητα : Να δώσουν ηχηρό το παρόν  για την παύση του πολέμου σε κάθε γωνιά στη γή
7.000.000.000
19
19 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις 7.000.000.000

Γιατί είναι σημαντικό;

Γιατί χωρίς Ειρήνη δεν μπορεί να υπάρξει ζωή σε κανένα πλανήτη . Κυριακή 10 Οκτωβρίου 18:00 ώρα Ελλάδος πιαστείτε χέρι -χέρι με όποιον βρείτε δίπλα σας και σχηματίστε μία ανθρώπινη αλυσίδα για μισή ώρα ο ένας ας καλέσει τον διπλανό του σε κεντρικούς δρόμους σε κάθε γωνιά της γής .

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Το Γηροκομείο Πειραια είναι Εθνικό Κληροδότημα.
Διατηρείται περισσότερο απο 120 χρόνια!
Πως θα γινόταν αυτό αν δεν είμαστε αλληλέγγυοι;
Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε τις προσπάθειες του ΚΙΝΗΤΡΟΝ.
Σας ευχαριστούμε που τώρα, περισσότερο απο άλλους καιρούς, δείχνετε τα αποθέματα της ανθρωπιάς που ανανεώνετε συνεχώς, τόσο που γίνονται...ανεξάντλητα!
Σας περιμένουμε και πάλι στο γνωστό τηλέφωνο μας (6945-171663). Συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα, παιχνίδια, βιβλία