Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

"Στιγμές Γυναικών" - Απο την Μήδεια του Ευριπίδη στην Αντωνία του Ντάριο Φο



Είχαμε αγωνία, πολλή. Την Τρίτη 25/3/2014 όταν το «ΚΙΝΗΤΡΟΝ» ετοιμαζόταν για την πρώτη θεατρική παράσταση του έργου «Στιγμές Γυναικών» στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης.
Δεν την χάσαμε αυτή την αγωνία! Τώρα που πλησιάζει η ώρα της δεύτερης παράστασης, αύριο 29/3/2014, στις 9 το βράδυ στον ίδιο χώρο, φουντώνει πάλι.
Από τη Μήδεια του Ευριπίδη ως την Αντωνία του
Ντάριο Φό, η κάθε μια έχει σημαντικά πράγματα να καταθέσει.
Οι παραστάσεις αυτές με κίνητρο την αλληλεγγύη έχουν στόχο τη συγκέντρωση φαρμάκων για το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. Το ΜΚΙΕ με εκπρόσωπο του θα είναι αύριο μαζί μας για να περιγράψει την κοινωνική του προσφορά σε όσους τη χρειάζονται, χωρίς γεωγραφικούς προσδιορισμούς.
Έλάτε λοιπόν κρατώντας ένα (ή περισσότερα) από τα προτεινόμενα φάρμακα: Αντιβιοτικά - Παυσίπονα - Αντιπυρετικά - Γαστροπροστασία - Αναλώσιμα τεστ ΠΑΠ (κολποδιαστολείς, πλακίδια, σπρέυ, βουρτσάκια, σπάτουλες)
Δεν θα κουραστούμε να ευχαριστούμε τους πολύτιμους, κάθε που μας δίνεται μια ευκαιρία:
Τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, σκηνοθέτη της παράστασης
Τον Δημήτρη Τσεβά, σκηνογράφο
Την Βιβή Μάγκου επένδυσε μουσικά την παράσταση
Τον Δημοσθένη Μαρκουρή, ηχολήπτη
Τον Αλέξανδρο Χανά για τη βοήθεια του στα φώτα και για τις φωτογραφίες του
Ευχαριστούμε και όλους εσάς που στηρίζετε τις προσπάθειες μας και μας ενθαρρύνετε. Σας περιμένουμε αύριο, 29 Μαρτίου 2014, στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης, στις 9 το βράδυ.


Συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε αγαθά (τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα, παιχνίδια, ρουχισμό) στον νέο μας χώρο Μεγ. Αλεξάνδρου 19 Ηλιούπολη, που μας παραχωρήθηκε ευγενώς από τον Βλαδίμηρο Πέτσα και την Βιβή Μάγκου τους οποίους ιδιαίτερα ευχαριστούμε.

«ΚΙΝΗΤΡΟΝ» - Δράσεις Πολιτισμού και Αλληλεγγύης








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου